Lid worden

Basis lidmaatschap € 45,00 per jaar

Dit lidmaatschap is inclusief lidmaatschap van de KNHS maar geeft géén recht op gebruik van de accommodatie. Wel heeft u bij het rijden van wedstrijden, volgen van clinics etc., voorrang bij inschrijving op combinaties zonder lidmaatschap. U heeft geen verplichting tot sociale contributie.

Dit lidmaatschap biedt diverse voordelen bij de KNHS.

Basis lidmaatschap MET gebruik van de accommodatie € 135,00 per jaar

Met dit lidmaatschap kunt u dus 365 dagen van het jaar genieten van onze uitgebreide mogelijkheden op onze goed geoutilleerde accommodatie. Daarnaast betaald u de ledenprijs in de kantine.

Bij dit lidmaatschap vragen wij wel enige betrokkenheid bij de vereniging onder andere door middel van het doen van sociale contributie. Dit betreft een aantal uur (12 uur) per jaar meehelpen binnen de vereniging met b.v. kantinedienst, hulp bij wedstrijd of klussen op de klusdagen.

KNHS lidmaatschap MET gebruik van de accommodatie € 160,00 per jaar

Hier vallen dezelfde voorwaardes bij als basis lidmaatschap met accommodatie gebruik. Tevens bent u dan gelijk lid van de KNHS waardoor u aangemeld bent bij een vereniging, hierdoor kunt u deelnemen aan de wedstrijden van de KNHS.

Proeflidmaatschap voor 2 maanden € 25,00 voor 2 kalendermaanden

Met dit proeflidmaatschap kunt u zien hoe het u bevalt om gebruik te maken van onze accommodatie. Ideaal voor mensen die nog diverse opties overwegen.

Lid worden? Dat kan! Door middel van het contactformulier of een telefoontje naar onderstaand nummer, regelt u het snel en direct. We zien u graag op onze fijne gezellige vereniging!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.